Open Site Navigation

Alnwickhill Home Extension

Edinburgh

The project opens up the rear of the house in Edinburgh to create new open plan living spaces. Our brief was to reconfigure and extend the current property for the enjoyment of the whole family while reconnecting the house with the garden.

 

Pockets of space are created with integrated storage giving distinct zones for all family members to take ownership.

 

Inhabited walls define the briefed elements, provide storage and create distinct character and function for all members of the family. 

 

Our approach creates a fluid family home with beautiful spatial volumes that promote spending time together.

Early Development

Follow Us

twitter logo
youtube logo
instagram logo
llinkedin logo
facebook logo

Studio Locations

Join Our Newsletter

Thanks for subscribing